Política de privacitat

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades?

  • Blanca Pi
  • NIF: 43444157D
  • C. Lepant, 203 | 08203 · Sabadell
  • Telèfon: +34 699 001 540
  • Correu electrònic: info@pipiripi.es

En quins casos s’usen les teves dades
En el cas que sol·licitis informació mitjançant els formularis de la web o per email per a enviar-te informació sobre la consulta realitzada. Les dades proporcionades seran conservades d’acord amb la normativa vigent segons aquesta mena de documentació, un termini de cinc anys. Recorda que com a client pots oposar-te a l’enviament de promocions per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a info@pipiripi.es.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?
La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot ser revocat en tot moment.


Qui té accés a les dades?

La informació facilitada només serà accessible per *Pipiripí.


Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?
Tu ets el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliures i tens la facultat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les teves dades d’acord el que es disposa en la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, hauràs de dirigir-te per mail a info@pipiripi.es. Així mateix, se t’informa el teu dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per nosaltres o considerar vulnerats els teus drets, presentar una reclamació en tot moment davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades

scroll-to-top